PonyClub

PonyClub

Spring in 't zadel!

Uniek in Nieuw-Vennep: een PonyClub voor BSO-ruiters. Je kind leert bij ons de fijne kneepjes van het ponyvak in de verzorgde en veilige stallen van Stal Jasper en manege ’t Kabel. Hagelt of bliksemt het buiten? Dan is er naast de prachtige buitenbaan, voor de koude en/of natte dagen, altijd een kleine binnenbaan beschikbaar zodat er met weer en wind gereden kan worden. Zijn de pony’s afgezadeld en  alle manen geborsteld en hoeven gekrabd? Dan kan je kind ontspannen in onze huiselijke BSO ruimte.

Veel te doen op stal

Rijden, poetsen, hoeven krabben, manen en staarten vlechten, voeren en – tja het hoort erbij – de stal uitmesten. Brandschoon is je kind daarom meestal niet aan het eind van de dag.

Bij leren ponyrijden komt veel kijken. Je kind leert bijvoorbeeld veel over het gedrag van de pony’s en ook wij letten goed op en sturen bij waar nodig.

Zo geregeld!

Onze PonyClub heeft dezelfde openingstijden als onze andere BSO locaties. Je kunt je kind voor een dagdeel per week opgeven of ruil een bestaand dagdeel op de reguliere BSO voor een dagdeel op de PonyClub.
 Voor de PonyClub geldt een toeslag van €21,67 per maand.

Ook voor jouw kind?

De PonyClubs van Op Stoom zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar van de basisscholen: Opmaat, De Ark, ‘t Joppe, Bommelstein, ‘t Venne en Merlijn en op dinsdag en donderdag ook voor De Boog. We brengen je kind vanuit school direct naar de manege.

PonyClub