RoboClub Nieuw-Vennep

RoboClub Nieuw-Vennep

Tandwielen en gyroscope sensoren

De robotrevolutie is begonnen! Ze stofzuigen ons huis, maaien ons gras en rijden rond in Nieuw-Vennep bij BSO De Burcht! Kijk zelf maar. Heb jij een whizzkid van 7 jaar of ouder thuis die dolenthousiast wordt van computers en sensoren, dan is de RoboClub echt iets voor hem of haar.

Knappe koppen op de RoboClub

Op de RoboClub leert je kind hoe je een robot bouwt en programmeert. Robotica vereist veel concentratie en doorzettingsvermogen en een flinke dosis technisch inzicht. Het motiveert je kind om oplossingsgericht te denken: hoe doet de robot wat ik wil dat hij doet? Ook leren kinderen samen te werken. Want twee weten meer dan één.

Bijzondere BSO

De RoboClub is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Je kunt een reguliere opvangdag ruilen voor een dag RoboClub en hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst.

Ook voor jouw kind?

Kinderen van de basisscholen OpmaatDe Ark‘t JoppeBommelstein‘t VenneMerlijn en De Boog kunnen deelnemen aan de RoboClub. Wij halen ze op van school en brengen ze naar de RoboClub bij BSO De Burcht. Hier kun je je kind aan het einde van de dag weer ophalen.

RoboClub Nieuw-Vennep