SportClub Nieuw-Vennep

SportClub Nieuw-Vennep

Veel takken van sport en spel

Dit is dé club voor atleten in de dop waar ze leren dat samen sporten leuk is. Sportief of atletisch hoeft je kind nog niet te zijn, daar zorgen wij wel voor.Plezier staat voorop bij de SportClub. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Allemaal essentieel in de gezonde ontwikkeling van je kind.

 

 

Junior

Voor kinderen van vier tot zeven jaar is er de SportClub Junior. In het gymlokaal maakt je kind kennis met allerlei soorten sport en spel. We besteden veel aandacht aan de basis; grondvormen. Dit zijn bewegingsvormen zoals lopen, balanceren, rennen, springen enz. We werken met ‘groene spelen’. Dit betekent dat er geen win- of verlieselement in het spel zit. Wel zo leuk en net zo gezellig!

Senior

Grotere sporters (vanaf zeven jaar) kunnen hun energie kwijt in een supersonische sporthal en een flinke buitenspeelplaats waar je kind naar hartelust kan rennen en vliegen. Naast teamsporten en individuele sporten, testen we ook regelmatig nieuwe sporten uit. Golfen, bijvoorbeeld. Super cool!

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij onze SportClub in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

Onze SportClub is er op maandag, dinsdag en donderdag voor kinderen van de volgende scholen: OpmaatDe Ark‘t JoppeBommelstein‘t Venne en Merlijn. Sporten kan prima in combinatie met een plek op de reguliere BSO. Je kunt een bestaand dagdeel van de BSO ‘ruilen’ of uitbreiden met een dagdeel op de SportClub.

SportClub Nieuw-Vennep