fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Overveen

Kinderopvang in Overveen

Inspirerende kinderopvang in Overveen

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen. We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Overveen bieden we kinderopvang aan in de vorm van een buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Buitenschoolse opvang Juliana

In het prachtige gebouw van de Julianaschool in Overveen vind je BSO Juliana. Zodra school uit is, gaat BSO Juliana aan! De BSO-ruimte vult zich met kinderen. We hebben een prachtig groot BSO lokaal  beneden waar van de zandtafel nog altijd gretig gebruik wordt gemaakt. De meeste oudere kinderen storten zich op het bouwen van een giga toren van Kapla, een spelletje of ze trekken zich lekker met een boekje op de bank. Het atelier op de eerste verdieping is het domein van onze creatieve koppen. En dan is er nog het schoolplein en het sportveld waar de actievelingen zich helemaal uitleven. Wat een fijne plek die BSO van ons! Het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf is Kinderdagverblijf Ripperda in de Kleverparkbuurt in Haarlem.

Vakantieopvang

In schoolvakanties is het heerlijk de BSO. We hebben immers de hele dag – van 7.30 – 18.30 uur – de tijd. En omdat de vakantie zich bij uitstek leent voor leuke dingen, pakken we extra uit met een gevarieerd activiteitenaanbod. We bedenken activiteiten voor alle leeftijden: 4+ en 7+. Van beautydag tot vlotten bouwen en fikkie stoken. En van een skateboardclinic tot robots bouwen. En vaak gaan we ook op pad. Je kind kan zelf kiezen aan welke activiteiten hij of zij wil deelnemen.

BSO Juliana
Kinderopvang Op Stoom