BSO Juliana

BSO Juliana

Fijn op zolder

Een moderne zolder met veel licht vinden we te gek. Daarom hebben we een fijne stek op de eerste verdieping van de Julianaschool. Maar we maken ook gebruik van het kleuterlokaal, speellokaal en atelier van school. Dit is bekend terrein voor je kind. En op zolder kan hij helemaal opgaan in zijn fantasiewereld. Als ridder vanuit het kasteel om ons fort te bewaken of als brandweerman om brandjes te blussen. Kinderen de ruimte bieden, vinden we belangrijk.

Kom, ga mee op avontuur!

Na schooltijd leven we ons uit. Met sport en spel op het enorme sportveld naast school of kanoën met vrienden van BSO Beatrix en BSO Bornwater. Of op bezoek bij de oma’s in het bejaardenhuis. En bijna elke week komt er een Reiziger op bezoek voor nog meer avontuur. Dan koken we met de Kookreiziger bijvoorbeeld een Aziatisch mengelmoesje of bouwen we een robopanda met de Roboreiziger.

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is of speelt, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

BSO Juliana is er voor leerlingen van de Julianaschool en de Koningin Wilhelminaschool in Overveen. Zij kunnen ook naar onze tussenschoolse opvang.

BSO Juliana