fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Santpoort-Zuid

Kinderopvang in Santpoort-Zuid

Inspirerende kinderopvang in Santpoort-Zuid

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

Niet alleen onze medewerkers komen van de bovenste plank, we kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties bieden we opvang aan in de vorm van een peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuteropvang Brederode

In De Brederode Daltonschool, in Santpoort-Zuid vind je Peuteropvang Brederode. Peuteropvang Brederode biedt peuteropvang onder schooltijd, voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal wanneer je al schoolgaande kinderen hebt en je je kinderen tegelijk wilt ophalen. En voor jouw peuter is de school straks al bekend terrein.

Dol op ontdekken
Peuters zijn dol op ontdekken! In onze knusse ruimte zijn veel speelhoekjes waar je kind naar hartelust kan spelen. De ene keer is de keuken het domein van de vadertjes en moedertjes en een andere keer wordt er fanatiek gesleuteld aan de meest fantastische ‘auto’s’. We zijn ook gek op buiten, dus boffen wij even met al dat groen om ons heen!

Peuteropvang Brederode
Kinderopvang Op Stoom