fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Velserbroek

Kinderopvang in Velserbroek

Inspirerende kinderopvang in Velserbroek

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

We kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties in Velserbroek bieden we kinderopvang aan in de vorm van een kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Kinderdagverblijf De Pionier

Kinderdagverblijf de Pionier is gevestigd in Basisschool KC de Pionier, net als de peuteropvang en BSO De Pionier. Een frisse en inspirerende plek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is een fijne, vertrouwde plek om te groeien en te ontwikkelen.

Het kinderdagverblijf is typisch Op Stoom: we houden van kwalitatief stevige materialen en van zachte vloerbedekking. Fijn voor baby’tjes die op verkenning uit gaan. Dreumesen en peuters kunnen op ontdekking in de knusse speel-hoekjes. Lekker aan de slag in de bouwhoek of een net-alsof-diner koken in het keukentje. Ook buiten is het goed klimmen en klauteren in de ontdektuin. En regelmatig gaan we op pad. Even uitwaaien bij de Westbroekerplas. Heerlijk!

Peuteropvang De Pionier

Peuteropvang De Pionier en is een ware ontmoetingsplaats voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze sluiten er vriendschappen voor het leven! En gaan ze er straks ook naar school? Dan is De Pionier al bekend terrein!

In de knusse ruimte met veel speelhoeken kunnen de kinderen naar hartelust spelen. En als het weer het toelaat, gaan we lekker met de peuters op pad of spelen we een spelletje op het schoolplein. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die koken en dansen met de kinderen.

Buitenschoolse opvang De Pionier

BSO De Pionier huist in het schoolgebouw van locatie KC de Pionier. Het is een gezellige, fijne plek waar kinderen geïnspireerd worden!

Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Sport, muziek, toneel, koken, knutselen, voor ieder wat wils. We trekken er ook veel op uit. Lekker de natuur in of gewoon een potje voetballen op het schoolplein. Natuurlijk is er ook alle ruimte om met een boekje op de bank even bij te komen van de drukke schooldag.

BSO De Pionier
Kinderdagverblijf De Pionier
Peuteropvang De Pionier
Kinderopvang Op Stoom