BSO De Pionier

BSO De Pionier

Doe je ding!

School is uit! Doe je ding! Bij ons kan je kind na een drukke dag even lekker tot zichzelf komen. Chillen op de hoekbank, honderd Kapla torens bouwen met vriendjes of aan de slag met spannend materiaal uit de atelierkast. Natuurlijk zitten we vol energie en organiseren we graag een voetbaltoernooitje op het schoolplein of in de gymzaal.

Inspirerend

We willen er voor je kind zijn en hem graag inspireren. Sport, muziek, toneel, koken, knutselen, voor ieder wat wils. Helemaal mooi als er een Reiziger op bezoek komt. Met de Roboreiziger bouwt je kind een robot die de weg kan wijzen of hij wordt even helemaal zen met de Yogareiziger. En we trekken er ook veel op uit. Lekker de natuur in!

Persoonlijke aandacht

Je kind komt bij ons in een mentorgroep. De mentor neemt jouw kind onder zijn hoede. Kinderen kunnen hun verhalen kwijt en als er iets is, weten mentor en kind elkaar te vinden en dat is voor iedereen fijn!

Ook voor jouw kind?

BSO de Pionier Op Stoom is er voor leerlingen van Kindcentrum de Pionier en Basisschool De Rozenbeek. Kinderen van de Pionier halen we uit school op. Wel zo makkelijk! Je kind kan ook naar onze voorschoolse opvang. Daarnaast kun je gebruik maken van de verlengde opvang van 18.30 tot 19.00 uur.

BSO De Pionier