Kinderdagverblijf De Pionier

Kinderdagverblijf De Pionier

Fris en inspirerend

Wat een frisse en inspirerende plek voor je kindje! Ons kinderdagverblijf heeft leuke speelhoekjes en mooie vloerbedekking om lekker op te kruipen en te stoeien. Kijk maar eens. Je baby’tje krijgt letterlijk de ruimte om te ontdekken. Wij hebben eindeloos geduld en genieten van alle kinderen.

Fijn samen spelen

We trekken er graag op uit met onze bakfiets. Gezellig samen op reis naar speeltuin Santpoort of kinderboerderij Zorgvrij bijvoorbeeld. Na de lunch doen we een dutje. Kan je zoon of dochter daarna lekker buiten in de modderkeuken een bladertaart bakken of modder gebakjes maken. Of we maken een kunstwerk met de Kunstreiziger. Reizigers komen regelmatig op bezoek. Zó leuk!

Open van 7.00 tot 19.00 uur

Je kunt je kindje brengen vanaf 7.30 en ophalen tot 18.30 uur. Je kunt ook gebruik maken van de verlengde opvang van 7.00 tot 7.30 uur of van 18.30 tot 19.00 uur.

Wist je dat De Pionier ook een peuteropvang heeft? Deze is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar en ook geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Neem een kijkje bij peuteropvang De Pionier.

KDV De Pionier