Peuteropvang De Pionier

Peuteropvang De Pionier

Zelluf doen!

Daar weten peuters alles van. Ze kunnen immers al een heleboel! Wat houden ze van knutselen, toneel, muziek, sport en spel en natuur. In de speelhoeken in onze fijne ruimte is ook veel te ontdekken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze Reizigers, met wie ze bijvoorbeeld een knalgroene groentesoep maken of zich flink uitleven op een drumstel.

Op weg naar school

Naast alle pret die we samen maken en de liefdevolle zorg die we bieden aan je kind blikken we op de peuteropvang alvast een beetje vooruit op de grote stap die komen gaat: school. We werken met thema’s die passen bij de belevingswereld van je kind. En basisschool de Pionier? Die is straks al bekend terrein. Wel zo fijn en vertrouwd!

Wat is peuteropvang?

Peuteropvang is schooltijdenopvang voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal wanneer je ook al een kind hebt dat naar school gaat. Bovendien kun je voor peuteropvang Kinderopvangtoeslag aanvragen.

Openingstijden

De peuteropvang is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.30 tot 12.00 uur. Op woensdag is de peuteropvang geopend tot 11.45 uur. Je kunt op maandag, dinsdag en donderdag ook kiezen voor opvang tot 14.00 uur. Handig als je oudere kind(eren) al naar de Pionier gaat! Let wel op: deze groepen zijn gesloten in de schoolvakanties.

Je kunt ook kiezen voor peuteropvang van 7.30 tot 18.30. Deze groep is in de schoolvakanties ook geopend.

Peuteropvang De Pionier