fbpx
Mijn Op Stoom

Kom kijken bij Op Stoom!

Kom kijken bij Op Stoom!

Op Stoom staat voor inspireren en ontdekken en we bieden kinderen graag iets extra’s. Hoewel iets? Heel veel eigenlijk! Knappe koppen duiken na schooltijd het Robolab in, chefkoks in de dop zwaaien de pollepel in de Kookstudio en kunstenaars in spé leven zich uit in het atelier. Nieuwsgierig? Snappen we. Kom kijken! 

BSO Sarabande, KDV Burchtpoort en BSO De Burcht openen in september de deuren om je een kijkje te geven door de bril van Op Stoom.

Kom kijken bij BSO Sarabande
13 september, 16.30 – 18.00 uur

Op 13 september nemen de kinderen en medewerkers van BSO Sarabande (Sarabande 3, Nieuw-Vennep) je mee in de wereld van Op Stoom. Zo vertellen we je de ins en outs van ons voedingsbeleid, word je helemaal zen tijdens een yogaworkshop, verfijn je goocheltrucs in de Magic Corner, test je sportskills bij de SportClub en kun je na vandaag met een pijl en boog overweg. In het atelier knutsel je een eigen (Op Stoom)bril en om 17.15 uur vergaap je je aan de mooiste outfits die de kinderen tijdens een feestelijke optocht showen.


Kom kijken bij BSO De Burcht & Kinderdagverblijf Burchtpoort
27 september, 17.30 – 18.30 uur

BSO De Burcht doet dit festijn nog eens dik over. Op 27 september ben je vanaf 17.30 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in het compleet verbouwde pand aan de Burchtpoort nummer 35. Duik in de wereld van tandwielen en sensoren en –blieb- bouw je eigen robot in het Robolab. Neem een kijkje bij de Kunst & Mediaclub en ontdek wat je met fotografie kunt doen. Ook aan de smaakpapillen is gedacht, er is namelijk een heuse Kookstudio! En als je er toch bent, laat je creativiteit dan de vrije loop in ons atelier. Benieuwd hoe de kleintjes een dag bij Op Stoom ervaren? Loop dan ook even langs bij het kinderdagverblijf.

Kom kijken door de bril van Op Stoom! Grote kans dat je hem nooit meer af doet.