Mijn Op Stoom

Kom werken bij Op Stoom en wonen in Haarlem

Kom werken bij Op Stoom en wonen in Haarlem

Authentieke straatjes, cultuur, eindeloos winkelplezier, veel culinaire hotspots, gezellige koffiebarretjes en het gehele jaar door van alles te doen. Tel daar de sublieme ligging nabij Amsterdam, de duinen en het strand bij op en je begrijpt… In Haarlem wil je wonen én werken!

En dat kan. Tenminste, als je een diploma op zak hebt waarmee je gekwalificeerd bent om in de kinderopvang te werken en typisch Op Stoom bent. 

Vertel me meer…
Voor pedagogische toppers die dolgraag bij Op Stoom willen werken, maar niet in (de buurt van) Haarlem wonen, hebben we een Op Stoom woning! Een modern en comfortabel appartement met 3 slaapkamers waar je samen met twee andere Op Stoom collega’s een jaar lang kunt wonen. Je betaalt € 600,- per maand inclusief gas, water, licht en internet. Ondertussen kun je rustig op zoek gaan naar je eigen plek. Ideaal!

 

Ja, ik wil!
Leuk, check onze vacatures. Zit er een vacature bij waar je hart sneller van gaat kloppen? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer op een vacature of neem contact met ons op.

Hoe kom ik in aanmerking voor de Op Stoom woning?

  • Je gaat voor minimaal 32 uur per week aan de slag bij Op Stoom
  • En je woont op dit moment minimaal 100 km. van Haarlem af