fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

De Kleine pedagogiek

De Kleine pedagogiek

De Kleine pedagogiek

We houden van kinderen en dat zie je terug in de manier waarop we met jouw kind omgaan. We willen dat je kind met veel plezier van alles bij ons leert. Pedagogiek zit in ons DNA, dat komt dus goed uit! We ondernemen voortdurend kleine pedagogische acties om het voor je kind fijn te maken. Dat is onze tweede natuur en het gaat vanzelf, maar vanzelfsprekend is het niet. Want hoe je opvoedt, maakt veel uit in de wereld van kinderen…

We zijn elke dag bezig met pedagogiek: positief communiceren, geduld tonen, uitleg geven en écht aandacht hebben voor je kind. Er is altijd tijd en ruimte voor een knuffel, een fijn gesprekje en we hebben eindeloos geduld. Hierdoor voelt je kind zich prettig en kan hij zich in zijn eigen tempo ontwikkelen. We begeleiden de interactie tussen kinderen en stimuleren ze om samen te spelenoog voor elkaar te hebben. Al deze kleine pedagogische acties lopen als een rode draad door de werkdag van onze medewerkers en zijn van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van jouw kind. Kijk maar eens:

 

Wil je meer weten over De Kleine pedagogiek van Op Stoom? Lees dan ons magazine voor een uitgebreid kijkje in de keuken:

Kinderopvang Op Stoom