fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

De ruimte is voor je kind

De ruimte is voor je kind

Gezellige plek

Onze BSO’s zijn gezellig en het interieur past bij de pedagogische visie van Op Stoom. De indeling en de materialen dragen eraan bij dat je kind veel kan spelen. Kleurrijk behang en geblokte gordijntjes voor een huiselijke sfeer. Stevig meubilair dat wel tegen een stootje kan, een eindeloze voorraad Lego of Kapla en een fijne zitbank om op te chillen. En duurzaam speelgoed dat fantasierijk is en een mooie uitstraling heeft.

Hoeken

Als je goed naar de ruimte kijkt, zie je dat er – behalve een eethoek – verschillende speel- en activiteitenhoeken zijn. Door de hoeken spelen de kinderen vaker in kleine groepjes en je kind kan zich beter concentreren op het spel want het is minder snel afgeleid. Er wordt heel wat gebouwd en gesleuteld in de bouw- en autohoek. In het atelier wordt getimmerd en geschilderd. De verkleedhoek is het domein van de piraten en de prinsessen. En vanuit de poppenhoek en het kinderkeukentje horen we regelmatig “en dan was ik de vader en jij de moeder”. Genoeg plekken om er eindeloos op los te fantaseren en spelenderwijs van alles te leren.

Ik ben er even niet hoor

De speelhoeken geven je kind ook de mogelijkheid zich eventjes te onttrekken aan het groepsgebeuren. Dat is fijn, ook kinderen hebben behoefte aan privacy.

Kinderopvang Op Stoom