Chat with us, powered by LiveChat
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Je eigen ding doen

Je eigen ding doen

Fan van het proces

Houdt je kind van knutselen? Dan kan hij creatief uit zijn bol gaan bij ons. Je kind mag op de BSO véél zelf uitproberen en als een echte kunstenaar aan de slag met spannende materialen. We geven daarin alle ruimte, want wij zijn fan van het proces.

Je eigen ding doen

Je kind mag zijn eigen creativiteit gebruiken. Liever zelf creëren dan voorbeelden namaken en véél liever industrieel restmateriaal gebruiken dan allemaal dezelfde paashaas inkleuren. Je kind gaat zelf aan de slag en wat bedenkt ‘ie fantastische creaties! Natuurlijk helpen we je kind als daar behoefte aan is, maar niet door het werk over te nemen. Een klein steuntje in de rug zorgt vaak al voor nieuwe inspiratie bij kinderen.

Buiten gebaande paden?

Graag zelfs, we houden ervan! Omdat het je kind eigenheid geeft. Hij weet dat zijn eigen ideeën bij ons gewaardeerd worden. Buiten de gebaande paden is belangrijk voor een goede ontwikkeling. Als je kind knutselproblemen tegenkomt, zoekt hij naar oplossingen. Daar heb je wat aan!

Zelf inspiratie opdoen? Kijk maar eens op onze Pinterest borden. En je komt ook een flinke portie bevlogenheid tegen als je meer leest over de ideeën van de Italiaanse pedagoog Loris Malaguzzi/Reggio Emilia.

[ssba-buttons]