fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Fijne sfeer

Fijne sfeer

Gezellige plek

De groepen van onze kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn gezellig en het interieur past bij de pedagogische visie van Op Stoom. De indeling en de materialen dragen eraan bij dat je kind veel kan spelen. Kleurrijk behang en geblokte gordijntjes voor een huiselijke sfeer. Vloerbedekking voor grip en een zachte landing. Stevig meubilair dat wel tegen een stootje kan. En duurzaam speelgoed dat fantasierijk is en een mooie uitstraling heeft.

Hoekjes

Als je goed naar de ruimte kijkt, zie je dat er verschillende speel- en activiteitenhoekjes zijn. Door de hoeken spelen de kinderen vaker in kleine groepjes en je kind kan zich beter concentreren op het spel want het is minder snel afgeleid. Er wordt heel wat gebouwd en gesleuteld in de bouw- en autohoek. De verkleedhoek is het domein van de piraten en de prinsessen. En in de poppenhoek en het kinderkeukentje horen we regelmatig “en dan was ik de vader en jij de moeder”. Genoeg plekken om er eindeloos op los te fantaseren en spelenderwijs van alles te leren.

Ik ben er even niet hoor

De speelhoeken geven je kind ook de mogelijkheid zich eventjes te onttrekken aan het groepsgebeuren. Dat is fijn, ook kinderen hebben behoefte aan privacy.

Kinderopvang Op Stoom