fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven?
Via onderstaande button kun je een aanvraag doen voor opvang van je kind(eren), opvang aanvragen voor broertje(s) of zusje(s) of het soort opvang wijzigen voor je kind(eren). Check eerst nog even onze belangrijkste voorwaarden.

Opvang aanvragen

Inschrijven en dan?

Nadat je je kind bij ons hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zodra er een plaats beschikbaar is, nemen wij contact met je op. Wanneer je akkoord gaat met het aanbod, sluiten we een plaatsingsovereenkomst af. Hiervoor berekenen we per kind eenmalig 17,50 euro.

Wachtlijst

Als je je kind hebt ingeschreven voor een locatie waar een wachtlijst is, laten we je dit zo snel mogelijk weten. We stemmen dan ook alternatieven met je af. Tussendoor een vraag stellen over de wachtlijst kan via Planning. Bellen kan ook via 023 – 2302004.

Intakegesprek

Ongeveer twee weken voordat je kind bij ons start, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kun je ons vragen stellen en vertellen wij je alles wat belangrijk is om te weten over de opvang. We maken kennis op de groep en spreken af op welke dagen je kindje kan komen wennen.

Even wennen

Voor je kind is het prettig om één of twee keer te komen wennen aan de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen. Dit kan – afhankelijk van de mogelijkheden – al voor de eerste contractdag.

Bij de peuteropvang vindt het intakegesprek en het wennen plaats op de eerste opvangdag. Waarschijnlijk wil je peuter niet meer mee naar huis!

Kinderopvang Op Stoom