fbpx
Inlog ouder
Inlog medewerkers
Mijn Op Stoom

Join the Club

Join the Club

Join the Club!

Hoeven krabben, robots programmeren, koken, hockeyen of vloggen, hoe leuk is het om na school bezig te zijn met wat je het liefste doet! Daarom hebben we bij Op Stoom niet alleen BSO’s, maar ook Clubs. Een Club is een BSO helemaal gericht op de hobby van je kind. In Haarlem hebben we SportClub Haarlem en SportClub Pim Mulier, de RoboClub, de MediaClub en de Kookstudio. En in Nieuw Vennep kan je kind naar de PonyClub, de RoboClub of naar de SportClub Nieuw Vennep.

Handig om te weten

Je kunt je kind voor een dagdeel per week inschrijven bij een van onze Clubs. Dit kan natuurlijk prima in combinatie met een plek op de reguliere BSO. Voor de SportClub, de RoboClub en de MediaClub rekenen we geen extra kosten. Voor de Kookstudio en de PonyClub rekenen we een extra bedrag i.v.m. de inkoop van de ingrediënten en de paardrijlessen.

Mam, ik wil op zo’n Club!

Per Club halen we kinderen van een beperkt aantal scholen/BSO’s op. Wil je weten welke Club er voor jouw kind is? Check dan de pagina van de Club of mail ons. Bellen mag ook, via 023 – 2302004.