fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Op Stoom DNA

Op Stoom DNA

Hart voor kinderen

Bij Op Stoom werken bevlogen mensen uit alle windstreken. Een gemêleerd gezelschap van lieve, te gekke, avontuurlijke, jonge en minder jonge mannen en vrouwen. Stuk voor stuk met hart voor kinderen! 

Op Stoom DNA

Je hebt héél wat in huis als je bij ons werkt. We werven mensen bij wie Op Stoom al een beetje in het DNA zit en we begeleiden ze goed in het onder de knie krijgen van onze pedagogiek. Dáárom is Op Stoom zo’n fijne plek voor je kind. 

Plezier met elkaar

We kiezen ervoor om jouw kind op een bijzondere manier te inspireren. Vol passie, met een tomeloze inzet en ein-de-loos veel geduld. Professioneel en speels tegelijkertijd. We staan niet aan de zijlijn: we duiken volop in de activiteiten met de kinderen en genieten van het meedoen. 

Liefdevolle zorg, logisch!

We willen dat jij met een gerust hart naar je werk gaat en bovenal zijn we gek op kinderen, logisch! Liefdevolle zorg staat aan de basis, bij kleine en grote kinderen vinden we het belangrijk dat we aandacht hebben, altijd positief communiceren en je kind écht zien. 

X en Y

Er werken veel mannen bij Op Stoom. Niet alleen omdat ze zo grappig en gezellig zijn, ook omdat we de invloed van mannen op pedagogisch vlak belangrijk vinden voor je kind. Bij onze kinderdagverblijven werken met name vrouwen, maar bij onze BSO’s zijn de teams zoveel mogelijk gemixt. Dat is fijn voor jongens die zich kunnen identificeren met hen en ook voor meisjes is het tof.

Reizigers? Typisch hoor!

We werken met vaste medewerkers op de groep van je kind. Dat is fijn en vertrouwd. Daarnaast kom je onze Reizigers tegen met mega-über-speciale activiteiten voor kinderen. Je kind ontmoet telkens weer andere Reizigers omdat zij langs al onze locaties gaan om kinderen te inspireren met bijzondere activiteiten. 

Als je niet mag oefenen, hoe leer je het dan?

Wij houden van leergierige mensen. Daarom kom je bij Op Stoom stagiaires tegen, we zijn een erkend leerbedrijf. Stagiaires staan boventallig op de groep om het vak te leren. Ze steken hun handen uit de mouwen en helpen in de begeleiding van kinderen. Tegelijkertijd leren we ze van alles over kinderen. Chill dat ze er zijn! 

Kinderopvang Op Stoom