fbpx
Mijn Op Stoom

Opzeggen

Opzeggen

Opzeggen

Op Stoom hanteert een opzegtermijn van 1 maand, ook voor een gedeeltelijke opzegging. Opzeggen kan op elk moment van de maand via planning@opstoom.nl. Zeg je de opvang op in de tweede helft van de maand? Dan vindt de financiĆ«le afhandeling van de opzegging – i.v.m. de automatische incasso – pas in de volgende maand plaats. Dus stel: je zegt op 17 februari de opvang op, dan betaal je eind februari automatisch voor de hele maand maart. Eind maart ontvang je een creditfactuur en betalen we de teveel betaalde opvangkosten aan je terug.

Opzeggen voordat de opvang start

Heb je het contract al ondertekend, maar wil je moeder toch oppassen? Op Stoom heeft een minimale afname van een maand, dus die zul je dan toch moeten betalen. Denk er wel aan om de opvang op te zeggen voor de eerste opvangdag.

Gestopt met werken of je baan kwijt?

Na je laatste werkdag behoudt je minstens 3 maanden recht op kinderopvangtoeslag. Wanneer je minder opvang afneemt dan je werkdagen, heb je mogelijk langer recht op kinderopvangtoeslag. Wij kunnen je hier meer over vertellen en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via planning@opstoom.nl of 023 – 2302004.