fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Reizigers

Reizigers

Ik neem je mee op reis

Met een kofferbak vol spullen trekt onze Kookreiziger langs de locaties van Op Stoom om te kokkerellen met je kind. De bakfiets van onze Roboreiziger puilt uit met technisch vernuft voor als je kind tot een van de slimmeriken van Op Stoom behoort en is je kind gek op naaien en borduren? Prachtig handwerk wordt gemaakt met onze Naaireiziger.

We werken met vaste medewerkers op de BSO van je kind. Dat is fijn en vertrouwd. Daarnaast kom je onze Reizigers tegen met mega-├╝ber-speciale activiteiten voor kinderen. Reizigers werken bij Op Stoom omdat ze een bijzonder specialisme hebben zoals theater, dans, film, robotica of natuur. Of ze zijn heel goed met Lego. Met een aanstekelijke passie voor het vak trekken onze Reizigers rond om kinderen te inspireren. Een Reiziger blijft een week op de BSO van je kind en trekt dan verder. Maar niet getreurd, dan komt er weer een nieuwe Reiziger naar de BSO van je kind.

Nieuwe hobby

Misschien ontdekt je zoon wel zijn talent voor drummen. Of blijkt dat je dochter een scherp oog hebben voor het spotten van zeldzame vogels. Hoe gaaf is het om een nieuwe hobby te hebben en activiteiten uit te proberen die je zelf niet zo snel bedacht zou hebben!

Kinderopvang Op Stoom