Mijn Op Stoom

Vertrouwde gezichten

Vertrouwde gezichten

Vertrouwde gezichten

Bij Op Stoom werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook kun je stagiaires en medewerkers uit hele andere beroepsgroepen tegenkomen die een opleiding volgen tot pedagogisch medewerker.

De pedagogisch medewerkers zijn op vaste dagen aanwezig, zodat jouw kind elke dag vertrouwde gezichten ziet. Daarnaast zijn er vaste flexmedewerkers die inspringen tijdens vakantie of ziekte van de pedagogisch medewerkers.

Vaste medewerkers

We werken met vaste medewerkers op de groep van je kind. Dat is fijn en vertrouwd. Daarnaast kom je onze Reizigers tegen met mega-über-speciale activiteiten voor kinderen. Je kind ontmoet telkens weer andere Reizigers omdat zij langs al onze locaties gaan om kinderen te inspireren met bijzondere activiteiten. 

Aandacht voor je kind

We willen dat jij met een gerust hart naar je werk gaat en bovenal zijn we gek op kinderen, logisch! Liefdevolle zorg staat aan de basis, bij kleine en grote kinderen vinden we het belangrijk dat we aandacht hebben, altijd positief communiceren en je kind écht zien.