fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Voorbereiden op school

Voorbereiden op school

School is straks al bekend terrein

De peuteropvanglocaties van Op Stoom zitten in of bij school. Je peuter maakt er al een beetje kennis met school. We nemen regelmatig een kijkje bij de kleuters in de klas. Dan gaan we samen spelen of samen naar een theatervoorstelling. En ook tijdens het buiten spelen komen we elkaar tegen. Zo is school voor je zoon of dochter straks al bekend terrein.

Ontmoetingsplaats

De peuteropvang is een ware ontmoetingsplaats. Je peuter speelt er samen met andere kinderen en sluit er vriendschappen voor het leven. Vaak gaan vriendjes en vriendinnetjes als ze vier jaar worden allemaal naar dezelfde school. Wat een fijne start, met z’n allen naar groep 1.

Spelend(er)wijs

Ook de activiteiten blikken alvast een beetje vooruit op het onderwijs. Spelenderwijs stimuleren we de sociale ontwikkeling en de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Er zijn uitdagende spellen en materialen die je kind prikkelen om mee aan de slag te gaan en we bieden activiteiten aan op het gebied van knutselen, toneel, muziek, sport & spel en natuur. Daarnaast komen geregeld Reizigers langs die bijvoorbeeld koken, dansen en muziek maken met de kinderen.

Kinderopvang Op Stoom