Mijn Op Stoom

Wat kost kinderopvang?

Wat kost kinderopvang?

Wat kost opvang bij Op Stoom?

De prijs van onze opvang varieert per locatie. Op onze tarieven pagina vind je snel de prijs per locatie. Voor een geheel overzicht van alle prijzen van die locatie klik je op de prijslijst.

Verlaag je kosten!

Er is een verschil tussen wat je op onze prijslijst ziet staan en wat je uiteindelijk aan kinderopvangkosten kwijt bent. Als je werkt of een opleiding doet en je eventuele partner ook, heb je recht op kinderopvangtoeslag.

Stel: jij en je partner hebben een gezamenlijk inkomen van 58.000 euro. Dan krijg je voor je eerste kind 72,3% van je kosten terug en voor je tweede kind zelfs 92,4%. De complete toeslagtabel vind je hier.

De exacte hoogte van de kinderopvangtoeslag hangt af van je gezamenlijk inkomen en het aantal uren dat je werkt. Wil je weten wat je netto kwijt bent aan kinderopvang? Maak dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

 

Niet de goedkoopste

Hoewel we zeker niet de duurste kinderopvang zijn, zijn we ook niet de goedkoopste. En daar hebben we goede redenen voor. Goede opvang draait volgens ons om het bieden van een inspirerend activiteitenaanbod, een veilige omgeving en het behouden van goed personeel. Daarmee maken we een verschil in de ontwikkeling van jouw kind. We investeren dan ook voortdurend in het trainen van onze medewerkers en in het innoveren van ons aanbod. We houden ook van stevig en duurzaam meubilair en fantasierijk speelmateriaal dat tegen een stootje kan.

Verder zijn onze prijzen inclusief: verse groenten en fruit, drinken en tussendoortjes en op het kinderdagverblijf zijn luiers, babyvoeding en lunch ook bij de prijs inbegrepen. Is je kind tijdens lunchtijd op de BSO (bijvoorbeeld op woensdag of een studiedag), dan verzorgen wij ook de lunch voor je kind. We gaan bewust om met eten en drinken. Hier lees je meer over ons voedingsbeleid.