Chat with us, powered by LiveChat
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Wat kost kinderopvang?

Wat kost kinderopvang?

Wat kost opvang bij Op Stoom?

Dat bereken je gemakkelijk in onze rekentool. Je ziet ook gelijk wat je netto kwijt bent per maand, want als je recht hebt op kinderopvangtoeslag heb je maandelijks een stuk minder kosten.

Neem gerust contact met ons op
Heb je vragen over de prijzen of over onze diensten? Neem dan contact met ons op.
Wij denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via planning@opstoom.nl of 023 – 2302004.

Niet de goedkoopste

Hoewel we zeker niet de duurste kinderopvang zijn, zijn we ook niet de goedkoopste. En daar hebben we goede redenen voor. Goede opvang draait volgens ons om het bieden van een inspirerend activiteitenaanbod, een veilige omgeving en het behouden van goed personeel. Daarmee maken we een verschil in de ontwikkeling van jouw kind. We investeren dan ook voortdurend in het trainen van onze medewerkers en in het innoveren van ons aanbod. We houden ook van stevig en duurzaam meubilair en fantasierijk speelmateriaal dat tegen een stootje kan.

Verder zijn onze prijzen inclusief: verse groenten en fruit, drinken en tussendoortjes en op het kinderdagverblijf zijn luiers, babyvoeding en lunch ook bij de prijs inbegrepen. Is je kind tijdens lunchtijd op de BSO (bijvoorbeeld op woensdag of een studiedag), dan verzorgen wij ook de lunch voor je kind. We gaan bewust om met eten en drinken. Hier lees je meer over ons voedingsbeleid.

[ssba-buttons]