fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Partner in onderwijs

Partner in onderwijs

Inspirerend aanbod

Ons personeel komt uit alle windstreken. Specialisten als koks, techneuten, sporters, muzikanten, kunstenaars, theater- en filmmakers, je ziet ze allemaal bij onze BSO’s. Samen met hen hebben we een breed en innovatief programma aan lespakketten samengesteld. Uitdagingen aangaan, zelf nadenken, zelf doen en samenwerken zijn de uitgangspunten van elke les. Het aanbod stemmen we af op de wensen van school, dat is wel zo handig. Inmiddels bieden we Op Stoom Op School aan op scholen in Haarlem, Nieuw Vennep en Bennebroek.

Verdieping voor leerlingen

Met de innovatieve lessen ontdekken leerlingen hun talenten en ontstaan er nieuwe hobby’s. Het lesaanbod wordt verdiept waardoor leerlingen specifiekere kennis kunnen vergaren. Een rekenles is bijvoorbeeld prima uit te breiden met een kookactiviteit waarbij gerekend moet worden met verschillende eenheden.

Medewerkers ook blij

Onze medewerkers bieden we een boeiende en afwisselende baan op niveau. Samenwerken met het onderwijs vraagt een andere manier van werken. De combinatie van werken in de BSO en voor de klas staan is uitdagend, biedt meer contracturen en houdt onze medewerkers alert en tevreden. En zo zien we het natuurlijk het liefst.

Interesse?

Heb je vragen over Op Stoom Op School of wil je weten of we iets voor jouw school kunnen betekenen? Neem dan contact op met Jeroen Veenstra, coördinator Op Stoom Op School.

Kinderopvang Op Stoom