fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Kinderopvang in Driehuis

Kinderopvang in Driehuis

Inspirerende kinderopvang in Driehuis

Kinderopvang Op Stoom is een organisatie met bevlogen, professionele en ondernemende mensen. Liefdevolle zorg en inspiratie staan bij ons centraal. Kinderen inspireren en zelf geïnspireerd blijven, daar is het ons allemaal om te doen.

Niet alleen onze medewerkers komen van de bovenste plank, we kijken ook kritisch naar onze locaties, inrichting en speelmateriaal. Kwaliteit vinden we belangrijk. In de kleurige en frisse Op Stoom locaties bieden we opvang aan in de vorm van een peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Peuteropvang Campert

In de Jan Campertschool in Driehuis vind je Peuteropvang en BSO Campert. Peuteropvang Campert biedt peuteropvang onder schooltijd, voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal wanneer je al schoolgaande kinderen hebt en je je kinderen tegelijk wilt ophalen. En voor jouw peuter is de Jan Campertschool straks al bekend terrein. De peuteropvang heeft een fijne eigen ruimte mét tuin en – we zitten om de hoek van het Pieter Vermeulenmuseum en landgoed Beeckestein, dus daar zijn we vast ook weleens te vinden.

In de knusse ruimte met veel speelhoeken kunnen de kinderen naar hartelust spelen, ontdekken en nieuwe vriendjes maken. Vriendjes die later misschien wel klasgenootjes worden. Spelenderwijs blikken we met de oudste peuters vooruit op de kleuterklas. Als het weer het toelaat, gaan we lekker met de peuters op pad, naar kinderboerderij Velserbeek bijvoorbeeld. Of we banjeren in onze tuin of spelen een spelletje op het schoolplein.

Buitenschoolse opvang Campert

Bij BSO Campert nemen we je kind serieus en dagen we hem of haar uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Sport, muziek, toneel, koken, knutselen, er zit vast wel wat bij. Zo nu en dan komen er Reizigers op visite en we trekken er ook graag op uit. We trekken er ook veel op uit. Lekker de natuur in, zoals banjeren op Landgoed Beeckestijn bijvoorbeeld of gewoon een potje voetballen op het schoolplein. Natuurlijk is er ook alle ruimte om met een boekje op de bank even bij te komen van de drukke schooldag.

Kinderopvang Op Stoom