fbpx
Mijn Op Stoom
Ik neem je mee op reis…

Ik neem je mee op reis…

Op de groep van je kind werken vaste medewerkers. Dat is fijn en vertrouwd. Ook kun je zomaar één van onze rondtrekkende Reizigers tegenkomen. Je herkent ze zo! Stuk voor stuk toppers die mega-magische-coole activiteiten voor je kind in petto hebben. Ieder met een eigen specialisme zoals theater, dans, natuur en muziek. Hoe leuk is dat? Bewapend met een aanstekelijke passie én een kofferbak vol inspirerende spullen, trekken de Reizigers van Kinderdagverblijf naar BSO. Ze bewegen moeiteloos mee met alle gekke gedachtesprongetjes van je kind en maken samen vooral veel plezier.

1,2,3…. Actie! Of niet
De reizigers blijven een week en jouw kind bepaalt zelluf of ie aanhaakt bij een groovy jamsessie, potje daverende dansacrobatiek met linten of het bestuderen van kleine beestjes uit de sloot. “Nee-heeee niks aan, mam!” Geen probleem. Het is goed zoals het is. En voor je het weet staat Kookreiziger Petina alweer op de stoep en dopt jouw kind lekker zijn eigen boontjes. Of niet natuurlijk.

Nieuwe hobby
Wie weet ontdekt jouw zoon wel zijn talent voor mode ontwerpen. Of blijkt je dochter een scherp oog te hebben voor het spotten van zeldzame vogels. Kan zomaar! De Reizigers stimuleren je kind sowieso om nieuwe dingen te doen, op ontdekkingsreis te gaan. We zien wel wat er van komt. En heel misschien… komt de nieuwe Spielberg of Justin Bieber wel bij Op Stoom vandaan.

Peuterplezier
Natúúrlijk komen de Reizigers ook regelmatig bij onze lieve peuters op visite. Wanneer precies? Geen idee! Tot ze ineens op de stoep staan… verrassing! Dat belooft dus een machtig mooie ochtend te worden. Sportreiziger Joost tovert met gemak een ruimte om tot giga grote apenkooi en Natuurreiziger Leon leert jouw kleine avonturier dat er onder een boomstam héél veel kleine wezentjes wonen. Soms met wel 14 kriebelpootjes; de familie pissebed! Plezier hebben en nieuwe dingen ontdekken, daar draait het om. Check.

Dit zijn onze Reizigers
Kinderopvang Op Stoom