fbpx
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Dit zijn de Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang die op de dienstverlening, contracten en opvangovereenkomsten van toepassing zijn.

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden (English: General Terms and Conditions)

Klik hier voor de Algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang (English: General Terms and Conditions)

Klik hier voor onze Privacyverklaring

Belangrijke informatie

Facturatie en prijs
De opvangkosten worden per maand vooraf (op de laatste dag van de voorgaande maand) geïncasseerd. Extra gemaakte kosten, bijvoorbeeld voor een extra opvangdag, worden geïncasseerd direct nadat je de factuur ontvangt. Op Stoom herziet haar prijzen elk kalenderjaar. Wanneer de prijzen van het volgende jaar bekend zijn, laten we je dit via e-mail weten. Bij vakantie of ziekte van het kind of tijdens sluitingsdagen van Op Stoom vindt geen restitutie plaats.

Loop geen kinderopvang mis!
Je kunt kinderopvangtoeslag aanvragen via www.toeslagen.nl. Let erop dat je binnen drie maanden nadat de kinderopvang van start is gegaan, je toeslag aanvraagt! Anders loop je kinderopvangtoeslag mis.

Openingsdagen en sluitingsdagen
Op Stoom is geopend op werkdagen van 7.30 tot 18.30 uur. Op Stoom is het gehele jaar geopend met uitzondering van de nationaal erkende feestdagen, de vrijdag na Hemelvaart en de week tussen 25 december en 1 januari.

Opvangdagen afmelden en aanvragen
Komt je kind een keer niet op de afgesproken opvangdag(en)? Dan horen wij dit graag. Afmelden kan via app.

Opzeggen
Op Stoom hanteert een opzegtermijn van 1 maand voor alle diensten (ook gedeeltelijke opzegging). Opzeggen kan op elk moment van de maand via een brief of e-mail. Zeg je op in de tweede helft van de maand? Dan vindt de financiële afhandeling van de opzegging i.v.m. de automatische incasso pas in de volgende maand plaats.