Werken bij Op Stoom

Werken bij Op Stoom

Wij zijn Op Stoom. Creatieve en gemotiveerde mensen. Die eigenschappen zitten in ons DNA. Herken jij jezelf daar in? Grote kans dat we een match zijn!

We zijn op zoek naar mensen met zeer uiteenlopende interesses. Van muzikant tot verpleegkundige. Van chef de partie tot choreograaf. Van kraamhulp tot productengineer. En van natuurliefhebber tot theatermaker. Ben je goed in je vak? Dan krijg je bij Op Stoom ruim baan. Verras ons met je skills want dát maakt onze kinderopvang juist zo inspirerend. Voor de kinderen én voor jou!

Dit zijn de opleidingen waarmee je in de kinderopvang kunt werken. Heb je niet de juiste papieren, maar wel een MBO-3/4-, HBO- of WO-diploma op zak? En zijn wij ervan overtuigd dat jouw talent onmisbaar is? Dan kun je bij Op Stoom aan de slag als pedagogisch medewerker in opleiding. Interessant? Overtuig ons dan via een ijzersterke sollicitatie!

Nieuw vanaf 2018:
1 maand betaald geboorteverlof voor vaders of mede-moeders

Wij vinden het belangrijk dat ook alle Op Stoom vaders of lesbische partners zich goed kunnen hechten aan hun pasgeboren kindje. Vanaf 1 januari 2018 gunnen we hen daarom 1 maand betaald geboorteverlof.

Bibi (PM'er MediaClub):
"Mijn werk voelt niet als werken omdat ik kan doen wat ik écht heel leuk vind. Het enthousiasme van de kinderen maakt het helemaal een feest."
Jan-Jaap (Muziekreiziger):
"Mijn baan bij Op Stoom geeft me niet alleen heel veel plezier maar ook de vrijheid om te kunnen touren met mijn eigen band, ik werk drie middagen in de week.”
Jij kan niet meer zonder ze.
En zij niet zonder jou.
Op Stoom zijn we met z'n allen.
En af en toe moet dat gewoon gevierd worden.
Niet alleen een feest voor kinderen, maar ook voor jou!
Handen uit de mouwen!
En dat doen wij graag samen. Zie 'm stralen!
Wij zijn niet zo van ‘doe maar niet’. Goed idee? Doe maar wél!
Boys will be boys
Matties for life
Laat ze het lekker zelf doen!
Als pedagogisch medewerker zie jij kinderen écht en stroom je over van positiviteit en vrolijkheid.
Bas (PM'er Kookstudio):
“Ik werkte als chef de partie bij een sterrenrestaurant, maar zag mijn gezin écht te weinig. Nu heb ik betere werktijden en geef ik leiding aan een hele andere keukenbrigade. Dat was wel even wennen hoor, maar ik zou niet anders meer willen.”