Vind een locatie bij jou in de buurt

Kinderopvang bij Op Stoom

Wat kost onze
kinderopvang?

Met de handige rekentool bereken je eenvoudig je opvangkosten en zie je direct wat je netto per maand kwijt bent.

naar de rekentool

Wij zijn
Op Stoom

Op Stoom is wel een beetje typisch. We ondernemen met lef en maken eigenwijze keuzes. Anders dan de meeste kinderopvangorganisaties. Ook in de pedagogiek zijn we nogal uitgesproken. Zo vinden we het proces van wat kinderen doen en leren belangrijker dan wat ze maken. We bieden liefdevolle zorg en besteden op een speelse manier aandacht aan de ontwikkeling van kinderen. Het gaat om grote, maar ook om héle kleine dingen die onze opvang extra fijn maken voor jou en je kind.

Benieuwd wat er nou zo anders is aan ons? Verdiep je in onze pedagogische visie of struin lekker door de site.

Vind een fijne plek en schrijf je in

De keuze is reuze! Bekijk al onze locaties en vind via de locatiezoeker een fijne plek bij jou in de buurt. Liever eerst sfeer proeven? Dat kan wanneer je kind geplaatst is of er zicht is op een plekje. Schrijf je daarom eerst in. Daar betaal je niet voor én je zit nergens aan vast.

locatiezoekerdirect inschrijven

Mis niks

van de avonturen van je kindje

We nemen écht de tijd voor je kindje. Bij het brengen horen we graag wat hij thuis heeft meegemaakt, ontdekt en geleerd. En bij het ophalen vertellen we welke avonturen je kindje bij ons allemaal heeft beleefd. Naast deze fysieke contactmomenten, communiceren we ook met je via een online ouderportaal: het webportaal en de OuderApp van Konnect.

meer info

Contact

Heb je vragen over je inschrijving of je contract? Of een andere prangende vraag of opmerking? Onze toppers van de afdeling Planning helpen je graag.

Mail, bel of vul het contactformulier hiernaast in.

023-2302004
ma t/m vr 8.00 tot 12.30 uur

Luister onze podcast

En volg ons ook op Spotify
Op Stoom - De kleine pedagogiek (0-4 jaar)
Aflevering 1: Van baby naar peuter